SE AKTUELLE KAMPAGNER - KLIK HER
Modtag nyhedsbrevet og få 75 kr. til en fotobog*
KUNDESERVICE ÅBNINGSTIDER:
Mandag - Fredag: 9:00 - 20:00**
Søndag: 14:00-20:00**
Tlf.: 7879 7804
CEWE FOTOBOG

Lav din egen CEWE FOTOBOG med tekst og personlige billeder

Designskabeloner til fotobogen om teenagerens liv
Designskabeloner til fotobogen om teenagerens liv
Vores grafiske designer har lavet et fint og enkelt fotobogslayout, som du kan bruge til fotobogen om konfirmandens liv. Du skal faktisk bare finde dine billeder og sætte dem ind på pladsholderne i designet. Ønsker du at ændre noget i layoutet, kan det naturligvis sagtens lade sig gøre. Designet er lavet til to formater. Se designet til CEWE FOTOBOG Stor i højformat.

Se vores mange formater

Stor

ca. 21 x 28 cm. 26 til maks. 178 sider.
fra 169,00 kr*

Stor Panorama

ca. 28 x 21 cm. 26 til maks. 178 sider.
fra 199,00 kr*

XL

ca. 30 x 30 cm. 26 til maks. 178 sider.
fra 399,00 kr*

XXL

ca. 28 x 36 cm. 26 til maks. 178 sider.
fra 549,00 kr*

XXL Panorama

ca. 38 x 29 cm. 26 til maks. 178 sider.
fra 599,00 kr*

Kvadratisk

ca. 21 x 21 cm. 26 til maks. 98 sider.
fra 149,00 kr*

Kompakt Panorama

ca. 19 x 15 cm. 26 til maks. 74 sider.
fra 99,00 kr*

Lille

ca. 14 x 13 cm. 26 til maks. 50 sider.
fra 89,00 kr*

Mini

ca. 15 x 11 cm. 26 til maks. 74 sider.
fra 80,95 kr*

Kids

ca. 14 x 14 cm. 22 sider.
174,00 kr*

Pure

ca. 15 x 15 cm. 22 sider.
134,00 kr*

 Køb for 699 kr.
CEWE FOTOBOG
og få 10%

Brug værdikoden:

NUCFB10

Køb for 1099 kr.
CEWE FOTOBOG
og få 20%

Brug værdikoden:

NUCFB20

Køb for 1499 kr.
CEWE FOTOBOG
og få 30%

Brug værdikoden:

NUCFB30

Giv dine bedste fotos og minder til dig selv og andre i en fotobog fra Expert Fotoservice


Lad ikke dine fotos og videoer gå til spilde eller blive glemt på telefonen eller i ’skyen’. Brug dem som motiver i en fotobog, så du til hver en tid kan tage dem frem og mindes gode tider.

Hos Expert Fotoservice kan du vælge mellem en række forskellige CEWE FOTOBØGER, der møder netop de behov, du har til et fotoalbum eller mindebog. Du kan nemlig vælge mellem forskellige størrelser, formater og indbindinger, så dine fotos kan blive fremvist på bedst mulige måde.

Du kan vælge mellem disse forskellige typer fotobøger:

Med de forskellige valgmuligheder kan du sammensætte en fotobog der passer netop til dine fotos og din smag. Vælg for eksempel en XXL panorama fotobog til dine bryllupsbilleder, så de virkelig kommer til sin ret, og der er mulighed for at fremhæve alle de smukke detaljer fra din store dag. En CEWE FOTOBOG i kvadratisk eller kompakt panorama format er perfekte til for eksempel fotos fra en dåbsfest eller babys første dage. Det er flotte bøger, hvor familiens yngste medlem virkelig kan være centrum for alle billederne.

Vores absolut bestseller er den store CEWE FOTOBOG, der giver dig masser af plads til fotos og tekst fra dine rejser, fester eller fra året der gik. Med en fotobog kan du nemlig samle fotos fra enhver lejlighed, så du på den måde kan sammensætte et fotoalbum eller mindebog fyldt med dine bedste øjeblikke fra såvel særlige begivenheder og hverdagens små øjeblikke.


Vores mange designskabeloner og layouts giver dig mulighed for at være kreativ - helt uden besvær


Når du bestiller en CEWE FOTOBOG fra Expert Fotoservice har du rig mulighed for at lade din fantasi få frit løb og stadig skabe et flot resultat. Du får nemlig en bred vifte af layoutmuligheder, designskabeloner, figurer og skrifttyper, der kan hjælpe dig til at skabe et fantastisk flot slutresultat. Du kan også vælge mellem forskellige papirtyper, der hver har sit eget udtryk og er med til at fremhæve dine fotos og deres motiver.

Med Expert Fotoservice er det muligt også at indsætte levende billeder i din fotobog. Når bestiller kan du uploade videoer, fremgår som QR-koder i din fotobog. Når de scannes med din telefon kan du så se og genleve dine minder i filmformat. Det er en sjov og levende måde at inkludere minder på i dit album, som er et perfekt komplement til dine fotos. Indsæt for eksempel stemningsvideoer i din rejse-fotobog, hvor man kan fornemme stemningen og vibet på gaden i Singapore. Eller upload en video fra din skydive-tur i Australien. Du kan også inkludere videoer af dine børn i dit familiefotoalbum, eller et videoklip fra en af talerne i dit bryllupsalbum. Mulighederne er uendelige og det er et sjovt supplement til din fotobog, der pludselig bliver vækket til live med levende billeder.


Giv en gave fyldt med fotos, kærlighed og gode minder


En CEWE FOTOBOG er den perfekte og mest personlige gave, du kan give, til nære familiemedlemmer og venner. Ikke nok med, at du forærer dem en flot bog med masser af minder og skønne fotos, du viser også, hvor meget omhu og kærlighed du har lagt i at kreere det flotte resultat. Det vil helt bestemt ikke gå modtageren forbi, og du vil med garanti give en gave, der vil blive benyttet og vist frem igen og igen.

Del fotos fra en fest eller af din nyfødtes første dage med nær familie og venner. Giv dem en lille fotobog eller en fotobog mini, der ikke er så stor men stadig er fuld af fotos og kærlighed. Eller sammensæt en flot kompakt panorama fotobog til dem med bryllupsbilleder, som de vil kunne se tilbage på i mange år.

Du kan også samle de bedste fotos fra de sidste tolv måneder i en årsbog, som du kan dele med familie, der således kan følge med i alt hvad der er sket i dit og dine børns liv og også kan se den store udvikling, dine små tumlinger har gennemgået. Du kan også gøre det til en årlig tradition at samle fotos fra dit barns opvækst, der således får din egen fotobog hvert år. På den måde vil han eller hun som voksen have en udførlig og sjov samling af fotos, der dokumenterer opvæksten og bringer masser af minder.

Med en CEWE FOTOBOG er gaveglæden altid sikret og smilet på læben er garanteret.


Expert Fotoservice gør det let og sikkert at skabe et tilfredsstillende og smukt produkt – med garanti


Vi går meget op i, at du er tilfreds med din CEWE FOTOBOG og at du har en god oplevelse, når du bestiller hos os. Derfor har vi 100% tilfredshedsgaranti på alle fotobøger. Såfremt du ikke skulle blive tilfreds med din fotobog giver vi dig derfor en ny eller giver dig pengene retur. Det er vores måde at sikre, at du har en god oplevelse og ikke betaler for en fotobog, du ikke er tilfreds med.

Hvis du har spørgsmål eller får brug for vejledning kan du altid kontakte vores dygtige kundeservice, der sidder klar på telefonnummer 7879 7804 eller på e-mail her.
Jeg accepterer
Denne hjemmeside anvender cookies til brug for statistik og markedsføring herunder tracking. Ved at klikke videre accepterer du brugen af disse. Vil du vide mere om vores cookies og hvordan du sletter dem, klik her.