SE AKTUELLE KAMPAGNER - KLIK HER
Modtag nyhedsbrevet og få 75 kr. til en fotobog*
KUNDESERVICE ÅBNINGSTIDER:
Mandag - Fredag: 9:00 - 20:00**
Søndag: 14:00-20:00**
Tlf.: 7879 7804
Fotokalender > Chokoladejulekalendere
Julekalender m. 25 billeder

Julekalender med 25 billeder

Lav en julekalender med 24 billeder bag lågerne, der viser dine bedste øjeblikke.
fra 79,00 kr*
Fyld selv julekalender

Fyld selv julekalender

Personlige gaver giver ekstra stor glæde. Så hvorfor vente til juleaften? Med vores Fyld selv julekalender kan du give familie og venner små personlige gaver hver dag i december.
199,00 kr*
Chokoladejulekalender med Ferrero Pralinen

Chokoladejulekalender med Ferrero Pralinen

Vores luksus chokoladejulekalender er fyldt med 247g af de fineste chokolader fra Ferrero. Du kan vælge mellem det lille format på 30 x 21 x 3,5 cm med 24 Ferrero pralineer eller XXL-udgaven på 48 x 36 x 3,5 cm.
fra 239,00 kr*
Chokoladejulekalender med kinder® chokolade

Chokoladejulekalender med kinder® chokolade

Til store og små fans af kinder® er denne chokoladejulekalender et sikkert hit. Chokoladejulekalender er tilgængelig i størrelsen 30 x 21 cm og i XXL-format (48 x 36 cm).
fra 169,00 kr*
Julekalender med kinder® surprise

Julekalender med kinder® surprise

Spænding, glæde, chokolader og små gaver frem til juleaften! Spørger du børnene, er denne julekalender med kinder® chokolader uden tvivl deres favorit.
479,00 kr*

Skab overraskelse og glæde hver dag med en flot og personlig julekalender fra Expert Fotoservice


Julekalenderen er en vaskeægte juletradition, som de fleste er vokset op med, og som mange har taget med sig ind i voksenlivet. Hvorfor ikke droppe de kedelige og upersonlige julekalendere og i stedet designe din helt egen fyldt med fotos og kærlighed?

Med Expert Fotoservice kan du vælge mellem en lang række flotte julekalendere, der kan designes og sammensættes med modtageren for øje. Vælg mellem en af disse skønne julekalendere:


Fælles for alle vores julekalendere er, at du helt selv kan vælge, hvilke fotos der skal pryde forsiden. Du kan dekorere din kalender ved hjælp af vores mange designskabeloner, og du har tilmed mulighed for at skrive en julehilsen foran.

Vores julekalendere er fantastiske gaver – ikke blot til dine børn, men også til bedsteforældrene, kæresten, vennerne og endda til kunder og kolleger.

Chokoladejulekalender med tre slags kinder®-chokolade og dit foto på forsiden


Kinder® er et af de mest ikoniske chokolademærker for mange mennesker, og smagen vækker minder om barndom og glade tider. Hvorfor ikke give en chokoladejulekalender med kinder®-chokolade, der er dekoreret med et foto, som kan vække endnu flere gode minder og måske endda skabe nye?

Giv en du holder af en julekalender pyntet med et flot foto, og så sørger vi for at gemme fire forskellige slags chokolader fra kinders® produktsortiment bag billedet:

  • Kinder® Riegel
  • Kinder® Bueno
  • Kinder® SchokoBons


Julekalenderen fra kinder® er den perfekte chokoladekalender til slikmunde og juleelskere i alle aldre. Den lækre chokolade og det personlige foto på forsiden vil skabe julestemning hos selv den værste Scrooge eller Grinch.

Er du ude efter en chokoladejulekalender med lidt mere velkendte chokolader i, var det måske en ide med vores julekalender med kinder ® Surprise chokolader?


Chokoladejulekalender med Ferrero® chokolade og dit foto på forsiden


Gør julen lidt sødere for en du holder af med en rigtig voksen-chokoladekalender fra Ferrero®. Det er den perfekte julekalender til den kvalitetsbevidste slikmund, der fortjener en lille decembergave. Gør julekalenderen endnu mere speciel ved at dekorere den med dit eget foto, så den også er flot at have stående hele december.

Chokoladejulekalenderen fyldes med tre forskellige slags chokolade fra Ferrero®:

  • Ferrero® Rocher
  • Ferrero® Raffaello
  • Ferrero® Küsschen

Denne lækre chokoladejulekalender er et sikkert hit hos de fleste voksne, og den gør sig godt som en helt særlig erkendtlighed til personer, der fortjener en særlig hilsen eller overraskelse. Når du dekorerer den med et personligt foto og en kærlig hilsen, bliver det en fantastisk gave, som gør, at der vil blive sendt varme tanker i din retning hver dag i december, når en ny låge åbnes.


Julekalender med dine fotos bag hver låge og på forsiden


Send tankerne tilbage til året, der er gået, med en flot fotokalender fra Expert Fotoservice. Bag hver låge gemmer sig et nyt foto, der er særligt udvalgt, og som vil sætte et stort smil på læberne. Fotokalenderen er en fantastisk måde at dele billeder fra årets store begivenheder, eller som viser dine børns store udvikling inden for de sidste 12 måneder.

Det er en fantastisk sød og flot gave, der er spækket med kærlighed og er helt uden kalorier.


Julekalender med dit foto på forsiden og dine egne kalendergaver


Årets mest kærlige julekalender er den, der er personlig både udenpå og indeni. Med en fyld-selv julekalender fra Expert Fotoservice kan du bag dit foto gemme små søde gaver til hver dag i december.

Giv for eksempel dine børn en kalender fyldt med deres yndlingsslik eller små pakker, som overrasker hver morgen. Eller gem en godbid til hunden bag hver låge og lad også menneskets bedste ven vide, at det er jul. Du kan også give din kæreste eller ægtefælle den absolut mest romantiske og betænksomme julekalender tænkeligt ved at indsætte håndskrevne kærlighedserklæringer eller gavekort (f.eks. til opvask, madlavning, massage o.l.). Det vil med garanti sætte din kærestes julehjerte i brand.


Med en julekalender fra Expert Fotoservice kan du være på dine kunders læber hele december


Tænk julen ind i din markedsføring med en sjov og anderledes julekalender til kunder og samarbejdspartnere. Dekorer en julekalender med din virksomheds logo, foto og navn på og brug den som en lille ekstra firmagave, der glæder og forsøder hverdagen, samtidig med at jeres brand bliver eksponeret.

En anden ide er at indsætte QR-koder bag hver låge i fotojulekalenderen. Så kan jeres kunder hver dag scanne en ny kode for at få særlige og eksklusive rabatter, vouchers eller gaver. Det er en sjov måde, at pirre nysgerrigheden hos jeres kunder og samtidig sørge for, at I bliver husket.


Del juleglæden med Expert Fotoservice


Med en julekalender fra Expert Fotoservice er du garanteret julefred og godt julehumør hos modtageren. Vi er sikre på, du vil blive ovenud tilfreds med resultatet, og at du vil have en god oplevelse med at designe din helt personlige julekalender. Skulle du alligevel sidde inde med spørgsmål, kan du altid kontakte vores kundeservice på telefonnummer 787 907 804 eller skrive en e-mail til dem her.

Husk også at tjekke vores store udbud af andre fotoprodukter, hvis du mangler inspiration til årets julegaver.
Jeg accepterer
Denne hjemmeside anvender cookies til brug for statistik og markedsføring herunder tracking. Ved at klikke videre accepterer du brugen af disse. Vil du vide mere om vores cookies og hvordan du sletter dem, klik her.