SE AKTUELLE KAMPAGNER - KLIK HER
Modtag nyhedsbrevet og få 75 kr. til en fotobog*
KUNDESERVICE ÅBNINGSTIDER:
Mandag - Fredag: 9:00 - 20:00**
Søndag: 14:00-20:00**
Tlf.: 7879 7804
Kort og invitationer > Foldekort
Foldekort

Iøjnefaldende og perfekt til særlige anledninger

Foldekort klassisk

Foldekort klassisk

Vores klassiker blandt foldekort fås også i sæt med 10 styk - de passende konvolutter leveres med.

fra 119,00 kr*
Foldekort 13 x 18 cm

Foldekort 13 x 18 cm

Vores særlige format til dine særlige budskaber - i dette sæt med 10 stk. bliver de passende konvolutter leveret med.

fra 159,00 kr*
Foldekort 14 x 14 cm

Foldekort 14 x 14 cm

Et format der vil blive husket. Vi hjælper dig med designet via de mange valgmuligheder af mønstre. Det bliver med garanti godt modtaget!

fra 159,00 kr*
Foldekort 14 x14 cm med effektlak

Foldekort 14 x14 cm med effektlak

Din hilsen i strålende iscenesættelse: Dekorer dine foldekort 14x14 cm med guld- sølv- eller effektlak!
fra 228,00 kr*
Foldekort XL tværformat

Foldekort XL tværformat

Dine personlige hilsner i panorama format. Design yder- og indersiderne på dit XL-foldekort selv.

fra 159,00 kr*
Foldekort XL højformat

Foldekort XL højformat

Sammen med dine billeder og vores designskabeloner vil dine hilsner helt sikkert blive godt modtaget. Fås i sæt med 10 stk. inkl. tilhørende konvolutter.

fra 159,00 kr*
Foldekort klassisk med effektlak

Foldekort klassisk med effektlak

Det er detaljerne, der gælder. Få dit foldekort til at stråle med fornem struktur-tryk eller en guld- eller sølvtryk, der er til at føle på.

fra 163,00 kr*
Foldekort XL tværformat med effektlak

Foldekort XL tværformat med effektlak

Med den optiske og fysiske fremhævning af enkelte designelementer er dit kort en sikker eyecatcher!

fra 203,00 kr*
Foldekort XL højformat med effektlak

Foldekort XL højformat med effektlak

Den elegante effekt med struktur-tryk, guld- eller sølvtryk giver dine kort et unikt udtryk og gør dem til en rigtig eyecatcher

fra 203,00 kr*

Gør julen let, flot og hyggelig med smukke julekort fra Expert Fotoservice

Gør julen let, flot og hyggelig med smukke julekort fra Expert Fotoservice
Nu’ det jul igen, nu’ det jul igen! Julen varer dog ikke helt til påske, så skynd dig at få sendt dine julekort, så de kan blive beundret og fremvist så længe som muligt.

Med et personligt julekort fra Expert Fotoservice skal du ikke bruge lang tid på at skrive hvert enkelt julekort, og du sparer din hånd for skrivekrampe og utydelige kragetæer. Med Expert Fotoservice kan du nemlig til hver en tid skrive, designe og bestille alle dine kort på en gang, så de er klar til at sende ud, så snart du modtager dem.

Med vores forskellige korttyper og mange designmuligheder kan du kreere en julehilsen, der spreder juleglæde hos venner og familie. Indsæt dine egne fotos, videoer, tekst og masser af kærlighed i kortet, så du skaber en mindeværdig julehilsen, der vil blive læst igen og igen.


Lad fantasien få frit spil med vores mange designmuligheder


Når du bestiller et julekort fra Expert Fotoservice er det let og hurtigt at skabe et flot resultat ved hjælp af vores mange designskabeloner og flotte effekter, der vil få din hilsen til at stå frem og dine fotos til at stråle.

Vores kort kommer i forskellige formater, størrelser og papirtyper, så du selv kan sammensætte en julehilsen, der matcher dine behov. Vores postkort er det rette valg til den korte julehilsen, hvor du ikke ønsker at skrive så meget, men gerne vil vise dine fotos frem. Foldekortet derimod er godt til de lidt længere julehilsner, da du kan udfylde alle fire sider af kortet, og der er rigelig plads til tekst og masser af fotos.


Overrask dine modtagere med guldeffekter og levende billeder i julekortet


Lad lidt af julens magi falde ned over dine julekort ved at dekorere dem med effektlak i metalliske farver. Lakken lægger sig som et relief over kortet, så det giver struktur og et flot og skinnende look. Effektlakken fås i guld, sølv og transparent og giver et meget eksklusivt og elegant finish til din julehilsen.

Du kan også indsætte en rigtig overraskelse i dit julekort ved at uploade en video, som modtagerne kan scanne via en QR-kode. Lad for eksempel dine børn ønske modtagerne glædelig jul i videoen eller indsæt optagelser fra en af årets store begivenheder; såsom et bryllup, rejse eller jubilæum. En videohilsen i julekortet er en sjov overraskelse, som der ikke er nogen, der forventer. Det vil med garanti blive noget, der skal vises frem og ses igen og igen.


Design en professionel og unik julehilsen


Gør årets julehilsen til jeres ansatte, kunder eller samarbejdspartnere mindeværdig og giv den et professionelt udtryk, der matcher jeres brand. Med Expert Fotoservice kan du sammensætte et flot julekort, der passer til højtiden og din virksomhed. Dekorer det med jeres logo, fotos og en julehilsen, og brug vores flotte skabeloner til at designe et unikt og flot kort.

Husk også, at du kan indsætte videoer, der kan ses ved at scanne en QR-kode. Indsæt eventuelt videoer fra jubilæet, fra en konference eller fra en kampagnefilm. Det er en sjov og anderledes måde at sørge for, at jeres julehilsen skiller sig ud fra andre virksomheders.


Det sidste ’touch’ er med til at skabe helheden


Når du bestiller et julekort fra Expert Fotoservice kan du sammensætte en hilsen lige efter dit hjerte, hvor design, layout, fotos, tekst og video kan tilpasses efter dine ønsker og behov. Du kan også sætte prikken over i’et ved selv at bestemme, hvilken farve du ønsker konvolutterne skal være. Vælg mellem hvid, creme, pink, rød, lyseblå og mørkeblå, så de matcher dit julekort og dine fotos.

I Expert Fotoservice gør vi vores bedste for at garantere, at du har en god oplevelse, når du bestiller vores produkter, og at du er tilfreds med resultatet. Derfor giver vi 100 % tilfredshedsgaranti på vores julekort, så du kan få lavet nye kort eller få pengene tilbage, såfremt du ikke er glad for resultatet. Opstår der problemer eller spørgsmål undervejs i din bestilling, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på telefonnummer 78 79 78 04 eller skrive en e-mail til dem her.
Jeg accepterer
Denne hjemmeside anvender cookies til brug for statistik og markedsføring herunder tracking. Ved at klikke videre accepterer du brugen af disse. Vil du vide mere om vores cookies og hvordan du sletter dem, klik her.