SE AKTUELLE KAMPAGNER - KLIK HER
Modtag nyhedsbrevet og få 75 kr. til en fotobog*
KUNDESERVICE ÅBNINGSTIDER:
Mandag - Fredag: 9:00 - 20:00**
Søndag: 14:00-20:00**
Tlf.: 7879 7804
Plakater og fotolærreder > Tilfredshedgaranti
Tilfredshedsgaranti

CEWE VÆGDEKORATION - Tilfredshedsgaranti

Kære kunde,


Det vigtigste for os er, at du er tilfreds med din CEWE Vægdekoration. Vi garanterer dig den højeste kvalitet og service – til enhver tid. Vores kundeservice står til rådighed ved alle henvendelser vedrørende din bestilling.


Skulle du på et tidspunkt ikke være tilfreds, så kontakt os inden for tre uger efter modtagelsen af din CEWE Vægdekoration. Fortæl os hvorfor du ikke er tilfreds, og vi finder sammen den løsning, der passer dig bedst. Vi genproducerer din ordre gratis eller tilbagebetaler købsprisen – mod returnering af den reklamerede vægdekoration!Hvornår indtræffer et tilfælde med tilfredshedsgaranti?

Vi garanterer dig en perfekt CEWE Vægdekoration af højeste kvalitet. Hvis du, på trods af passende håndtering, inden for tre uger efter modtagelsen opdager en grund til at være utilfreds, producerer vi din ordre på ny eller tilbagebetaler købsprisen. Tilfredshedsgarantien gælder ved køb af op til 3 vægdekorationer. Der er ikke mulighed for at returnere dele af en ordre. Vælger du at benytte dig af 100% tilfredshedsgarantien er det således hele ordren, som skal sendes retur.Hvilke mulige former for returforsendelser findes der?

Hvis du har modtaget din CEWE Vægdekoration pr. post og ikke er fuldkommen tilfreds, kontakt os da pr. mail. Vi oplyser dig returadresse og sagsnummer. Når vi har modtaget din retursending, foretager vi en vurdering med henblik på en ny fremstilling af din CEWE vægdekoration, eller vi tilbagebetaler købsprisen - alt efter dit ønske.


Hvis du har afhentet din CEWE Vægdekoration i en forretning og ikke er fuldkommen tilfreds, så returnér venligst din ordre til personalet i den samme filial, som du afhentede vægdekorationen i. Når vi har modtaget din retursending fra forretningen, producerer vi ordren på ny, eller tilbagebetaler købsprisen - alt efter dit ønske. Ønsker du en ny fremstilling af din CEWE Vægdekoration vil den, efter kort tid, ligge klar til afhentning i forretningen. I tilfælde af, at du ønsker at få tilbagebetalt købsprisen, foregår dette i den pågældende forretning, med mindre du har betalt online.Hvor lang tid gælder tilfredshedsgarantien?

Du har inden for tre uger efter modtagelsen af din CEWE Vægdekoration mulighed for at returnere ordren og meddele os, hvorfor du ikke er fuldkommen tilfreds hermed. Husk at meddele os dit ordrenr.Dine ufravigelige rettigheder efter loven berøres ikke af garantien.
Kontaktmuligheder

Du er meget velkommen til at kontakte vores kundeservice pr. mail.

Jeg accepterer
Denne hjemmeside anvender cookies til brug for statistik og markedsføring herunder tracking. Ved at klikke videre accepterer du brugen af disse. Vil du vide mere om vores cookies og hvordan du sletter dem, klik her.